A- A A+

Tekstwerk

A.A.Lingua - Aalst  - Tekstwerk We focussen ons bij A.A.Lingua in de eerste plaats op het vertalen van diverse soorten tekst. Maar ook voor correcties van Nederlandse teksten kan u een beroep doen op onze diensten. Als taalexperten kunnen we uiteraard geen fout laten staan. We gaan hierbij uiterst secuur te werk om te zorgen dat u het maximum haalt uit uw teksten.

Wanneer er bij een vertaalopdracht fouten in de bronteksten worden vastgesteld, wordt dit ook steevast gemeld. Bij alle door ons vertaalde of nagekeken teksten hebben we tevens de nodige aandacht voor de vormgeving en details zoals interpunctie, spaties en tekstschikking. Zo bent u echt verzekerd van de taalkwaliteit van al uw teksten en communicatie.

Wij kijken alle soorten documenten en publicaties na, voor zowel overheden, bedrijven als privépersonen. Heeft u een opdracht die u mogelijk aan ons wenst toe te vertrouwen? Mail ons de tekst door en wij laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen. Ook een vrijblijvende offerte maken we steeds met veel plezier op.

Back to Top